Over De Steenuilen

De Steenuilen is een bedrijf gespecialiseerd in duurzame keramiek met een plus. De plus van sterk in techniek, oplossingen, service en begeleiding. Wij werken nauw samen met keramische industrieën met een zelfde profiel. Zo ook op het gebied van gevelbekleding. Onze fabrikant en tevens partner kan bogen op een jarenlange ervaring. Al in 1991 leverden zij hun eerste geventileerde façade en in Moskou nog wel. Leveringen in Praag, St Peterburg, Minsk, Vladivostok en Kiev volgden snel. Ervaring werd opgedaan onder extreme omstandigheden. Zoals ook sedert zo’n 15 jaar bij het andere uiterste: Het hete Midden Oosten, met extreme hitte overdag en vaak griezelige kou gedurende de nacht.

Wij geloven in de kracht van de natuur. Grootse architecten, zoals Daniel Libeskind en Kengo Kuma delen ons gevoel en passen steeds onze producten toe.

Met vertrouwen presenteren wij ons breed scala aan keramische oplossingen voor gevelbekleding aan die Nederlanders, die ook geloven in Natuurlijke Kracht en duurzame kwaliteit.

 

BEELDMERK_DeSTEENUILEN