そうでない場合は、新しい思考      Het anders nieuwe denken

Global warming is een feit. Het is zaak om innovatieprocessen door te voeren en actief te blijven investeren in processen, die onze planeet verdergaand beschermen. Door eerst te kijken naar de kwaliteit van het product en haar producent stimuleer je de innovatieve (duurzame) inspanningen. Daarna is het een kwestie van de meest geschikte tonen en motieven in het keuzeproces op te nemen.

De klimaatsverandering heeft een ongelofelijk effect op het licht. De introductie van Led technieken sluit daarbij aan. Ons kleurinstinct vereist daarbij aanpassing. Een bruine koper tint zal bij hogere licht opbrengst nu meer renderen als noot bruin. De meer Zuid Europese keus met ietwat hardere toon schuift op naar Noord Europa. Felle Afrikaanse zuiver verzadigde kleuren schuiven naar de Mediterrane omgeving.

33_old_houseKengo Kuma – Architect

Bij het ontwerp van een duurzaam gebouw zal in het bijzonder gelet moeten gaan worden op het global warming effect. Door toepassing van het juiste duurzame product in tijdsbestendige kleurzetting , zal een gebouw zijn waarde behouden.

De Steenuilen denken al anders en nieuw. Wij hebben als filter naar de markt een verantwoorde hedendaagse collectie keramiek samengesteld van milieutechnisch hoog certificeerde producenten. Zo bezitten al onze producten een Air A+ kwalificering en zijn merendeels afkomstig van EMAS (strengste certificering) gecertificeerde bedrijven. Antibacteriële en zelfreinigende functionaliteit zijn op een merendeel van het gamma verkrijgbaar.

Wij wensen je veel inspiratie bij het snuffelen in onze bibliotheek.

Team Steenuilen